Considerată platforma socială cu cel mai mare potenţial de creştere, Reddit lansează, pentru prima oară în ultimii doi ani, o nouă secţiune, numită Discover.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reddit anunţă Discover, o nouă secţiune a reţelei sociale, care va afişa conţinutul multimedia într-un format mai degrabă familiar celor care folosesc Instagram.În noua secţiune vor fi afişate exclusiv imagini, GIF-uri animate şi clipuri video. Fluxul va fi personalizat în funcţie de preferinţele observate la fiecare utilizator, însă conţinutul este adus din toate colţurile reţelei sociale, nu doar din reddit-urile pe care utilizatorul le urmăreşte.

Aşa cum sugerează şi numele, noua secţiune îşi propune să ajute utilizatorul să descopere conţinut şi reddit-uri noi, la care nu ar fi ajuns din secţiunile de până acum ale platformei.

Focusarea pe conţinut multimedia nu este nici ea întâmplătoare. Reddit, unde cele mai multe secţiuni au fost create în jurul comunicării în scris, încearcă să scoată în faţă şi latura sa vizuală, cu imagini şi clipuri video.

Noua secţiune va fi disponibilă doar în cadrul aplicaţiei mobile, nu şi pe versiunea de desktop. Oficialii companiei spun că, dacă aceasta va avea succes, este posibil ca aceeaşi abordare să fie aplicată şi pentru alte secţiuni al platformei sociale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.