Reţeaua de socializare Reddit l-a numit miercuri pe investitorul Michael Seibel în consiliul de administraţie al companiei, la câteva zile după demisia co-fondatorului Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, care a cerut să fie înlocuit de o persoană de culoare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Demisia lui Ohanian a avut loc pe fondul protestelor naţionale din SUA declanşate după moartea afro-americanului George Floyd în custodia poliţiei, care a relansat şi dezbaterile legate de diversitatea din consiliile de administraţie ale companiilor.

Răspunzând solicitării lui Ohanian, directorul general Steve Huffman a declarat vineri că ”diferenţa inacceptabilă dintre politica referitoare la conţinut şi valori a redus eficienţa companiei în combaterea urii şi a rasismului şi a încetinit reacţia sa la probleme”.

Seibel este şi director general al Y Combinator, un incubator de startupuri din Silicon Valley, ale cărui investiţii timpurii importante includ Airbnb, DoorDash, Dropbox şi Reddit, în 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.