Reţeaua de francize imobiliare RE/MAX România a anunţat marţi că deschide încă cinci birouri noi pe final de an şi, totodată, se lansează în trei noi oraşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”RE/MAX Realty Solutions (Bucureşti), RE/MAX Star (Piteşti), RE/MAX Vision (Alba Iulia), RE/MAX Welcome (Bacău) şi RE/MAX Destine (Ploieşti) sunt cele mai recente unităţi intrate în portofoliul companiei”, se arată într-un comunicat.

Gheorghe Constantin, broker/proprietarul RE/MAX Realty Solutions Bucureşti, a investit în deschiderea unui birou RE/MAX fără a avea conexiuni anterioare cu domeniul consultanţei imobiliare, mizând pe faptul că  acest model de business îi poate conferi o serie de avantaje pe termen lung.

”Motivul care a stat la baza alegerii unei francize RE/MAX a fost o experienţă personală. Doream să vând un imobil, am căutat client prin intermediul mai multor agenţi imobiliari şi am observat nivelul de dezorganizare ce caracterizează această piaţă. În final am ajuns la RE/MAX şi am fost încântat să observ implicarea acestei companii în profesionalizarea pieţei, precum şi utilitatea instrumentelor folosite în acest sens”, a declarat Gheorghe Constantin.

Primul pas în dezvoltarea businessului este construirea unei echipe, adaugă acesta, iar până la finele anului viitor B/O RE/MAX Realty Solutions îşi propune formarea unei echipe de 15 oameni, iar peste cinci ani vizează atingerea unui număr de circa 50 de profesionişti. De altfel, antreprenorul ia în calcul şi deschiderea altor birouri RE/MAX, într-o piaţă în care, în prezent, mai activează încă 11 birouri RE/MAX.

În România, RE/MAX este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenţi imobiliari, având, în prezent, 50 de francize şi peste 400 de membri.

Planul de extindere la nivel naţional al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.