Compania PTP Online, membră a grupului de firme Ecco Group Development, a anunţat vineri încheierea unui acord cu ETA SA, prin care utilizatorii transportului în comun din Râmnicu Vâlcea vor putea plăti biletele, începând din 21 septembrie, cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul aplicaţiei 24pay.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în prezent, aplicaţia 24pay este disponibilă pentru plata transportului în comun în cinci oraşe din România – Arad, Timişoara, Braşov, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, iar în perioada următoare alte două oraşe vor intra pe harta celor care oferă o modalitate mai rapidă de plată a biletelor de transport.

De la lansare, în luna martie 2018, şi până în prezent, aplicaţia 24pay a ajuns la peste 30.000 de utilizatori şi 60.000 de tranzacţii, potrivit companiei.

”Aplicaţia nu presupune costuri suplimentare pentru călători şi poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store. Pentru utilizarea aplicaţiei, este necesară adăugare iniţială a unui card bancar Visa/Mastercard, plăţile pentru achiziţia biletului fiind derulate prin soluţia de plată cu card oferită de Banca Transilvania”, se arată în comunicat.

Titlurile de călătorie pot fi achiziţionate prin accesarea secţiunii ”Transport Public” din aplicaţia 24pay şi scanarea codului QR afişat în staţii şi mijloacele de transport în comun.

”Dacă telefonul este echipat cu tehnologia NFC, acesta se va apropia de eticheta cu simbolul NFC. După scanare, utilizatorul va selecta titlul de călătorie dorit. După confirmarea tranzacţiei, titlul de călătorie achiziţionat va fi disponibil în secţiunea Bilete pentru control”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.