Prysmian Group, producător de cabluri pentru reţele electrice şi telecomunicaţii, anunţă că demarează campania de angajare pentru noul Centru de Excelenţă IT din Slatina, fiind disponibile 60 de posturi până în martie 2023. Noul Centru de Excelenţă se concentrează pe recrutarea în cele trei arii de expertiză: Business application, IT Infrastructure şi SAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prysmian Group îşi reafirmă susţinerea pentru România şi demarează campania de angajare pentru noul Centru de Excelenţă IT din Slatina. În ultimii ani Prysmian a investit peste 60 de milioane de euro în România, fiind alături de comunitatea locală din Slatina, prin cele 1.500 de locuri de muncă în cele patru fabrici şi biroul local”, anunţă compania.

La Slatina, Prysmian a construit şi operează cea mai mare fabrică de fibră optică din Europa, care a devenit un punct de producţie global, pentru întreaga companie.

”Prysmian este acum în curs de a deschide Centrul de Excelenţă în IT, care va fi responsabil pentru implementarea agendei globale IT. Pentru a realiza acest lucru, Prysmian a încheiat parteneriate cu universităţi prestigioase din România şi a demarat proiectul de recrutare dar şi primii paşi de integrare ai primilor angajaţi”, mai arată compania.

Noul Centru de Excelenţă se concentrează pe recrutarea în cele trei arii de expertiză: Business application, IT Infrastructure şi SAP.

Prysmian îşi doreşte completarea celor 60 de poziţii pentru absolvenţii Centrului de Excelenţă până în martie 2023, urmând ca noii angajaţi să parcurgă nivelul următor, un program academic de 3 luni cu posibilitatea de a accesa programe diferite de training şi oportunităţi la nivelul întregului grup Prysmian.

Această campanie face parte dintr-o campanie mai vastă de angajare prin care se adresează altor 60 de profesionişti în IT de nivel mediu şi senior.

Grupul Prysmian este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei şi telecomunicaţiilor. Cu aproape 140 de ani de experienţă, compania are vânzări de depăşesc 10 miliarde de euro, aproximativ 28.000 de angajaţi în peste 50 de ţări şi 104 fabrici. Grupul operează în afacerile de cabluri subterane şi submarine şi sisteme de transmisie şi distribuţie a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicaţii în multe industrii şi cabluri de medie şi joasă tensiune pentru sectoarele de construcţii şi infrastructură. Pentru industria telecomunicaţiilor, Grupul produce cabluri şi accesorii pentru transmisie de voce, video şi date, oferind o gamă largă de fibre şi cabluri optice şi de cupru şi sisteme de conectivitate. Prysmian este o companie publică listată pe Bursa italiană la indicele FTSE MIB.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.