Telekom Romania Communications (fost Romtelecom) a vândut un teren situat în apropiere de Palatul Telefoanelor, în spatele hotelului Novotel, cu o suprafaţă de 1.783 metri pătraţi şi estimat la 3,312 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Anunţul a fost eliminat de pe site-ul dedicat https://realestate.telekom.ro pentru că proprietatea respectivă, pentru care s-a desfăşurat o licitaţie, se află în curs de tranzacţionare cu ofertantul câştigător. La acest moment nu putem oferi detalii suplimentare", au transmis reprezentanţii grupului Telekom Romania la solicitarea Profit.ro.

Terenul nu are construcţii şi nu este conectat la reţelele municipale de utilităţi, potrivit informaţiilor din anunţul iniţial de vânzare.

“Accesul este pietonal din strada Matei Milo şi cu maşina din strada Ion Câmpineanu. Proprietarul exclusiv al terenului este Telekom Romania Communications”, se preciza în anunţ.

Mai multe detalii, pe Profit.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.