Producătorul de energie MW Green Power Export listează la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a doua sa emisiune de obligaţiuni din acest an, în valoare de 11,67 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că marţi, 28 decembrie, o nouă emisiune de obligaţiuni MW Green Power Export, producător de energie electrică fotovoltaică, intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei. Noua emisiune de obligaţiuni, în valoare totală de 11,67 milioane de lei, se va tranzacţiona sub simbolul bursier MWGP27. Este a doua emisiune de obligaţiuni a companiei admisă la  tranzacţionare pe SMT în 2021”, anunţă BVB.

Valoarea celor două emisiuni MWGP listate anul acesta şi disponibile la tranzacţionare este de peste 16 milioane de lei.

Compania a derulat în decembrie 2020 o ofertă de obligaţiuni în cadrul căreia au subscris 40 de investitori. La momentul listării emisiunii, obligaţiunile sunt deţinute de 58 de investitori, ca urmare a cesiunilor de realizare.

MW Green Power Export a emis un număr de 116.720 de obligaţiuni corporative garantate, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 lei şi o valoare totală de 11.672.000 lei.

Obligaţiunile au scadenţa la 29 decembrie 2027 şi o rată anuală a cuponului de 8%, cu plată semestrială. Obligaţiunile sunt garantate cu veniturile viitoare generate din vânzarea certificatelor verzi, estimate pentru perioada 2021-2027 la 51,66 milioane de lei.

Listarea obligaţiunilor a fost realizată cu sprijinul Intercapital Invest.

MW Green Power Export este la a treia emisiune de obligaţiuni listată pe SMT-ul BVB. Prima emisiune, tranzacţionată sub simbolul bursier MWGP21, a ajuns la scadenţa în decembrie anul acesta, iar cea de-a doua emisiune MWGP a intrat la tranzacţionare pe 31 august 2021 sub simbolul bursier MWGP24.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.