Primăria Capitalei anunţă, joi, că a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitare a altor 3 loturi de linii de tramvai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Capitalei a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitare a altor 3 loturi de linii de tramvai din cele 11 pentru care am primit oferte”, anunţă, joi, Primăria Capitalei.

Potrivit sursei citate, va fi modernizată calea de rulare a tramvaielor pentru următoarele linii:

  • Linia 3 – pe arterele Bulevardul Expoziţiei, Strada Aviator Popişteanu, Strada Puţul lui Crăciun, Strada Dornei şi Strada Clăbucet
  • Linia 16 – pe arterele Str. Paleologu, Str. Armand Călinescu, Str. Vasile Lascăr, Str. Lizeanu şi Intrarea Vagonuului
  • Linia de tramvai de pe Bulevardul Timişoara, între Str. Valea Cascadelor şi terminal CET Vest, această linie nu este utilizată în prezent, iar după reabilitare va fi refuncţionalizată.

Municipalitatea precizează că acestea fac parte din proiectul de modernizare a liniilor de tramvai din Capitală pe o lungime totală de 50 de km.

”Pentru celelalte 4 loturi pentru care nu s-au depus oferte, suntem în procedură de reluare a licitaţiei”, a transmis Primăria Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.