SanoPass, cea mai mare platformă care conectează clinicile medicale cu companiile din România, a anunţat joi că ajunge la un număr de 10.000 de abonaţi, în creştere de cinci ori faţă de începutul epidemiei, în martie 2020, când compania avea 2.000 de utilizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"SanoPass, cea mai mare platformă care conectează clinicile medicale cu companiile din România, ajunge la un număr de 10.000 de abonaţi, o creştere de cinci ori faţă de începutul epidemiei, în martie 2020, când compania avea 2.000 de utilizatori. Creşterea înregistrată în 2020 are la bază vânzările B2B şi parteneriatele încheiate cu giganţi din sectorul financiar (Mastercard şi parteneriate cu piaţa de asigurări), proiecte care au reprezentat intrarea SanoPass pe segmentul de persoane fizice", a anunţat compania.

De asemenea, reţeaua SanoPass a crescut la 850 de clinici medicale partenere, cu peste 10.000 de medici, dintre care aproape jumătate adăugate în 2020. Compania s-a extins la nivel naţional, iar în 28 de judeţe acoperă toate specialităţile medicale având ca prioritate atingerea unui prag de 1.000 de clinici în primul trimestru al anului viitor.

“Evoluţia companiei din 2020 a avut ca principal motor schimbarea strategiei. Aceasta a constat în repoziţionarea companiei dintr-un emitent de abonamente care se adresa exclusiv angajatorilor în platforma care digitalizează, conectează şi individualizează toate serviciile medicale de prevenţie, ceea ce se traduce printr-un avans atât pe zona de companii, cât şi pe segmentul de persoane fizice, unde înrolăm aproximativ 50 de utilizatori noi pe zi. De asemenea, mă aştept ca în următoarele şase luni să încheiem alte patru noi parteneriate strategice prin care să ne consolidăm poziţia de lider pe segmentul platformelor ce integrează beneficii de sănătate”, a declarat Andrei Vasile, CEO al SanoPass.

În perioada următoare start-up-ul mizează pe creşterea serviciilor de telemedicină şi sănătate psiho-emoţională ţinând cont de creşterea nivelului de stres şi anxietate.

SanoPass, companie lansată în 2019, a ajuns ca până la finele primelor 11 luni din 2020 să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaţilor a peste 40 de companii, din domenii ca IT, producţie sau retail. SanoPass oferă companiilor şi clinicilor din reţea soluţii de optimizare şi personalizare a beneficiilor medicale până la nivel de angajat, în condiţiile reducerii costurilor de ambele părţi.

Abonamentele SanoPass conţin servicii de medicina muncii, consultaţii, investigaţii şi analize medicale, stomatologie, nutriţie, psihologie, fizioterapie şi imagistică avansată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.