Portalul imobiliar Imobiliare.ro a anunţat că a dezvoltat în premieră o secţiune dedicată de proprietăţi internaţionale pentru investitorii români. Cel mai scump apartament se află în Complexul Dorchester Collection din centrul Dubaiului, are trei camere şi costă 8,2 milioane euro. Există, însă, şi oferte la preşţuri mai mici, astfel că un apartament cu o cameră, amplasat în zona Zada by Damac, ajunge la o valoare de 126.000 euro, având o suprafaţă utilă de 45 mp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Imobiliare.ro este prima platformă din România care dezvoltă o secţiune de proprietăţi internaţionale în urma cererii clienţilor. Secţiunea demarează cu un portofoliu de proprietăţi din Dubai, urmând ca pe viitor să se extindă la proprietăţi din ţări cu potenţial investiţional precum Grecia, Italia, Spania sau Cipru”, anunţă platforma.

Printre oferte se numără şi un apartament cu o cameră amplasat în Zada by Damac. Acesta ajunge la o valoare de 126.000 euro, având o suprafaţă utilă de 45 mp. 

Pe lângă acesta, în categoria vilelor, cea mai ieftină ofertă se poate găsi la preţul de 380.000 euro. Proprietatea se va afla în Damac Lagoons - Malta şi are o suprafaţă utilă de 205 mp, finalizarea acesteia fiind estimată în anul 2025. 

În categoria apartamentelor, cea mai scumpă proprietate (aflată în Complexul Dorchester Collection) cu 3 camere se află în centrul Dubaiului. Aceasta costă 8.200.000 euro.

“În ultimele luni am primit solicitări pentru a dezvolta o secţiune de promovare a proprietăţilor internaţionale cu un potenţial investiţional ridicat atât dinspre agenţii cât şi din partea utilizatorilor Imobiliare.ro. Continuăm aşadar strategia de diversificare a portofoliului Imobiliare.ro începută prin analize şi studii de piaţă, urmată de platforma de credite imobiliare şi această nouă secţiune de investiţii.  Astăzi, utilizatorii pot alege din peste 100 de proprietăţi, atât apartamente, cât şi de case, situate în câteva proiecte de referinţă din Dubai. Surprinzător preţurile în Dubai nu sunt foarte mari comparativ cu proprietăţi comparabile în România. În primele zile, secţiunea a înregistrat peste 10.000 de vizualizări fără nicio promovare din partea noastră, ceea ce arată un interes potenţial”, subliniază Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

În ceea ce priveşte vilele, cea mai scumpă de acest tip are o valoare de peste 5.000.000 euro, având o suprafaţă utilă de peste 460 mp. 

“Ne bucurăm să anunţăm parteneriatul ImobiliareDubai.ro şi Imobiliare.ro ca fiind o oportunitate unică de a facilita accesul utilizatorilor şi de a diversifica opţiunile disponibile în platformă, prin oferta de proprietăţi internaţionale. Credem că prin acest parteneriat vom contribui la dezvoltarea pieţei imobiliare autohtone cu o politică de investiţii transparentă, cu criterii şi mecanisme de evaluare clare a proiectelor, dar şi cu echipe dedicate, profesioniste, alocate acestei colaborări, ce ne ajută să inovăm permanent în domeniul Real Estate şi să asigurăm un impact pozitiv pe termen lung asupra comunităţii investitorilor în proiecte imobiliare în Dubai”, declară Mircea Brânzei, owner & founder ImobiliareDubai.ro. 

Noua funcţionalitate a fost implementată ca urmare a creşterii interesului utilizatorilor care doresc să achiziţioneze o proprietate internaţională în scop investiţional sau chiar pentru relocare.  

Între avantajele investirii într-o proprietate din Dubai, sunt: rentabilitatea investiţiei de până la 15% pe an; o opţiune de acoperire împotriva inflaţiei; taxe zero pe proprietăţi, chirii şi pe venituri; piaţa imobiliară este sigură, matură şi stabilă; economia din Dubai este una dintre cele mai puternice din lume; o locaţie accesibilă din perspectiva preţurilor pe metru pătrat.

”Proprietăţile vor fi actualizate constant, pentru a fi în permanentă comunicare cu utilizatorii Imobiliare.ro, oferindu-le posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi informaţii despre cele mai profitabile investiţii în Dubai şi consiliere personalizată”, arată portalul.

Lansat în ianuarie 2000, Imobiliare.ro este un portal imobiliar ce a depăşit de curând pragul de 1.900.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.