Plasamentul privat de acţiuni emise de MAM Bricolaj pe 3 septembrie a fost închis anticipat în prima zi, la preţul maxim de 20 lei/acţiune, cu o suprasubscriere de 76%, ca urmare a interesului foarte ridicat al investitorilor, a anunţat vineri compania de brokeraj TradeVille.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Plasamentul privat de acţiuni emise de MAM Bricolaj şi intermediat de TradeVille pe 3 septembrie 2020 a fost închis anticipat în prima zi, la preţul maxim de 20 lei/acţiune, cu o suprasubscriere de 76%. Toate acţiunile oferite au fost subscrise în primele 3 minute ale plasamentului, peste 90% din subscrieri fiind făcute prin platforma online de tranzacţionare TradeVille", a anunţat brokerul.

Suma atrasă în cadrul ofertei de acţiuni va fi folosită de MAM Bricolaj pentru deschiderea de noi magazine în Bucureşti şi alte arii metropolitane importante precum Braşov, Cluj sau Iaşi. Acţiunile emise vor fi listate în perioada următoare pe piaţa SMT a Bursei de Valori Bucureşti.

Oferta de acţiuni a constat în vânzarea unui număr de 423,000 acţiuni ordinare şi nominative la un preţ cuprins între 16 lei/acţiune şi 20 lei/acţiune.

Numărul total de acţiuni subscrise în cadrul ofertei a fost de 744,418, depăşind cu 76% cantitatea de acţiuni pusă la vânzare. Valoarea subscrierilor efectuate a fost de 13,82 milioane lei, depăşind de aproape 3 ori condiţia închiderii cu succes a ofertei. Numărul total de subscriitori a fost de 93.

“Suntem bucuroşi să constatăm interesul foarte ridicat al investitorilor pentru oferta de acţiuni şi dorinţa acestora de a ni se alătura în proiectul construirii unei companii etalon atât în industria de bricolaj, cât şi la Bursa de Valori Bucureşti. Listarea la bursă este o direcţie strategică a companiei, parte a planului de extindere accelerată a reţelei de magazine MAM Bricolaj în principalele centre urbane din România. Ne dorim în felul acesta să fim mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim o variantă mult mai eficientă de a-şi procura mobilă sau accesorii de mobilă din supermarketul nostru, folosindu-se şi de avantajul primirii unei consultanţe specializate şi al serviciului de proiectare de mobilă.”, a indicat Cristian Găvan, CEO MAM Bricolaj.

MAM Bricolaj a fost înfiinţată în 2011 de către Cristian Găvan, având ca principale direcţii de business comercializarea de materiale şi accesorii de mobilă, bricolaj în mobilă şi oferirea de servicii de proiectare în mobilă.

“Suntem bucuroşi să putem anunţa succesul unei noi oferte, de data aceasta una de acţiuni. Interesul mare al investitorilor a fost dovedit de rapiditatea închiderii ofertei. Acest lucru arată că, într-adevăr, bursa este pentru oameni: atât pentru cei care caută alternative de plasament cu potenţial ridicat, cât şi pentru antreprenori, inclusiv pentru cei care nu sunt din domeniul tehnologiei”, a afirmat Ovidiu-George Dumitrescu, director general adjunct TradeVille.

În prezent, compania operează două magazine în Bucureşti şi un magazin online şi vrea să se extindă în alte arii metropolitane importante din ţară.

TradeVille este un broker cu vechime de peste 25 de ani pe piaţa de capital din România şi oferă clienţilor de retail acces la Bursa de Valori Bucureşti şi la marile burse internaţionale. La TradeVille, deschiderea conturilor de tranzacţionare este 100% online, clienţii putând investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.