Piraeus Bank a anunţat vineri că a finalizat procesul de vânzare a Piraeus Bank România către J.C. Flowers & Co. în urma primirii avizului favorabil din partea Băncii Naţionale a României (BNR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În decembrie 2017, Piraeus Bank a anunţat că a încheiat un acord cu fondul de investiţii J.C. Flowers pentru vânzarea integrală a operaţiunilor din România.

“Salutăm acestă nouă etapă din istoria Piraeus Bank România. Suntem convinşi că un grup atât de experimentat precum J.C. Flowers dispune de toate resursele necesare pentru a contribui la dezvoltarea PB România în beneficiul clienţilor şi angajaţilor băncii,” a declarat directorul general al Piraeus Bank Group, Christos Megalou.

“Piraeus Bank România are un business solid şi o echipă puternică, graţie apartenenţei de până acum la unul dintre cele mai importante grupuri bancare din Europa. Împreună cu PB România ne vom uni forţele pentru deveni un jucător activ pe piaţa bancară din România şi pentru a îmbunătăţi produsele oferite clienţilor de aici,” a declarat directorul general al J.C. Flowers, J. Christopher Flowers.

UBS Limited a acţionat în calitate de consilier financiar exclusiv pentru Piraeus Bank.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.