Compania de căutare a imaginilor Pinterest şi-a intensificat planurile pentru oferta publică iniţială, cu intenţia de a debuta la bursa din New York la jumătatea lunii aprilie, pentru a profita de interesul investitorilor pentru noile emisiuni, potrivit unor persoane apropiate situaţiei, citate de publicaţia Wall Street Journal, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pinterest obţine venituri prin intermediul publicităţii pe site-ul său, pe care o plasează între ”pin-urile” postate de utilizatori.

Compania se numără printre o serie de startup-uri de tehnologie, între care Uber, Lyft, AirBnB şi Slack, care intenţionează să se listeze la bursă în acest an.

Oferta publică a Lyft este suprasubscrisă, în funcţie de angajamentele asumate până în prezent de investitori, iar compania de ride-hailing anticipează că evaluarea sa va depăşi 23 de miliarde de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.