Volumul precomenzilor pentru prima şi scumpa cască Apple de „”spatial computing” este estimat a fi depăşit 160.000 de unităţi, în primul week-end de disponibilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reputatul analist chinez Ming-Chi Kuo susţine că, în primul weekend, au fost precomandate între 160.000 şi 180.000 de căşti Vision Pro.

Bazat pe estimarea de producţie de 80.000 de unităţi, stocurile căştii celor de Apple ar fi trebuit să se fi epuizat deja.

Însă, pentru că în magazinul oficial timpii de livrare nu au crescut, aşa cum se întâmplă, de exemplu, în cazul iPhone-urilor, Kuo crede că Apple mai are căşti pe stoc.

Pentru ca acest lucru să fie adevărat, trebuie ca Apple să fi suplinit stocurile cu puţin timp înainte de începerea precomenzilor, fără ca informaţia să fi ajuns în presă.

Analistul nu se grăbeşte să eticheteze drept un succes lansarea Vision Pro, întrucât este, totuşi, vorba de un produs de nişă, iar numărul celor care au dat precomenzi reprezintă doar 0,007% din cei 1,2 miliarde de utilizatori activi pe care îi are Apple.

Chiar şi aşa, luând în calcul 160.000 de căşti precomandate cu 3.500 de dolari, înseamnă 560 de milioane de dolari în conturile Apple, fără eventualele accesorii vândute.

Apple Vision Pro va intra pe piaţă pe 2 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.