Unul dintre cei mai importanţi importatori de băuturi alcoolice din România, Pernod Ricard România, a ales proiectul de birouri Unirii View pentru stabilirea noului sediu central, după închirierea a 600 de metri pătraţi, a anunţat luni dezvoltatorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul va fi finalizat în vara lui 2018 şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Capitalei, cu 19 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi, potrivit dezvoltatorului.

”Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi şi va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureştiului, cu o înălţime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spaţiilor de birouri şi un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărţită pe trei niveluri”, se arată în comunicat.

Pernod Ricard România a fost asistată în tranzacţie de către compania de consultanţă imobiliară Knight Frank Romania.

”Brief-ul iniţial al clientului a fost să găsim un spaţiu ultracentral, zona Unirii fiind ideală pentru ei, aşadar totul s-a întâmplat într-o perioadă relativ scurtă. Zona centrală înregistrează o cerere în creştere, observăm asta în ultimii doi ani, iar proiectele care sunt în construcţie şi urmează să se livreze anul acesta sunt deja pre-închiriate în proporţie de 90%”, au declarat reprezentanţii Knight Frank.

Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România şi Red Bull România.

Proiectul este una dintre clădirile din Bucureşti cu cel mai eficient etaj, având o lăţime de 12 metri între faţadă şi nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură, potrivit companiei.

Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiţii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiţii pe piaţa imobiliară din România, precum dezvoltarea şi vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiţii CTP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.