Nelu Stelea a fost revocat din funcţia de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), cu rang de secretar de stat, potrivit unei Decizii semnată de premierul Ludovic Orban şi publicată în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În locul său, în funcţia de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcţii, a fost numit Paul Racoviţă, care până în prezent era inspector general adjunct al instituţiei.

De altfel, Racoviţă a mai ocupat această funcţie din 2013 până în 2015, la propunerea vicepremierului din acea dată, Liviu Dragnea, în subordinea căruia se afla ISC. Până la acel moment, el fusese purtătorul de cuvânt al instituţiei.

În martie 2015, Racoviţă a fost revocat de la conducerea ISC de premierul de atunci, Victor Ponta, şi trecut pe postul de inspector general adjunct al instituţiei. În decizia premierului era menţionat că schimbarea a fost efectuată la propunerea ministrului de atunci al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea.

Nelu Stelea fusese numit la conducerea ISC în iulie 2019 de către Viorica Dăncilă.

De asemenea, Ionuţ Cotarcea a fost numit inspector general adjunct al ISC, cu rang de subsecretar de stat.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.