Paralela 45, unul din cei mai mari touroperatori din România, a vândut în cele patru zile ale târgului de turism vacanţe de peste un milion de euro, atât în stand, cât şi în agenţiile din reţea şi online, ca urmare a reducerilor din perioada early booking, dar şi datorită discounturilor suplimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Volumul de vânzări al companiei a crescut astfel cu o treime de la începutul anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut”, a anunţat duminică touroperatorul.

Cele mai cerute destinaţii au fost Grecia, Turcia, Spania, pentru vacanţe de şapte zile, dar şi circuitele organizate de turoperator, în ofertă având în prezent peste 120, pe toate continentele.

”Samos şi Lesbos, noutăţile verii în oferta de insule greceşti pe care turoperatorul organizează vacanţe pe charter, au fost la fel de căutate ca cele tradiţionale Zakynthos, Creta, Rhodos, Corfu, Santorini, etc. La fel şi Alanya (Antalya, Turcia), pe care din 2018 se organizează zboruri charter”, spun oficialii companiei.

Pentru Paşte, cele mai căutate destinaţii au fost staţiunile balneare, pentru care hotelierii parteneri ai turoperatorului au creat pachete complexe (cina festivă, acces la spa, programe pentru copii etc), iar pentru vară litoralul românesc (staţiunile Mamaia şi Venus fiind cele mai cerute).

”Clienţii din ultimele patru zile a  căutat, în egală măsură, atât vacanţe pentru relaxare, cu familia şi prietenii, cât şi vacanţe active, în care vor să viziteze cetăţile, muzeele, ori oraşele zonei alese. Cele mai cumpărate au fost pachetele cu hoteluri de patru şi cinci stele, cu mult mai accesibile în perioada de reduceri”, au mai spus ei.

Turoperatorul Paralela 45, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, a înregistrat un volum de vânzări de 50 milioane euro în 2017, în creştere cu 25% faţă de anul anterior.

Pentru acest an, compania mizează pe o creştere a afacerilor de 20% şi deschiderea a cinci agenţii, precum şi creşterea segmentului de vânzări online şi corporate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.