Paradis - Vacanţe de Vis, unul dintre cei mai importanţi touroperatori dedicaţi Litoralului românesc, s-a decis ca în acest an să intre pe piaţa hotelieră, închiriind hotelul Royal din Constanţa, pe care l-a redenumit New Royal şi care va fi redeschis pe 21 iunie, a anunţat, marţi, compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania nu precizează însă care este valoarea totală a investiţiei.

Hotelul a fost preluat în management de către ”Paradis Vacanţe de Vis” de la Marfin Bank, pe o perioadă de cinci ani, dar cu drept de preempţiune în cazul unei eventuale achiziţii. New Royal are 45 de camere şi 5 apartamente şi în prezent trece printr-o amplă acţiune de renovare.

”Avem încredere în dezvoltarea business-ului nostru hotelier. Dacă proiectul New Royal va fi de succes, vom continua să investim în alte hoteluri. Totul depinde de cum vom reuşi să angajăm profesionişti, care să lucreze în viitoarele noastre structuri de cazare. Echipa va conta foarte mult. Pentru acest sezon estival, ne bazăm pe clientela de leisure, urmând ca din septembrie să avem clientelă de business travel şi să găzduim evenimente. Hotelul va fi deschis, fireşte, tot timpul anului. Oricum, vom transmite turiştilor ideea că şi municipiul Constanţa poate fi o destinaţie estivală excelentă, alături de Mamaia”, declară Aurelian Marin, director general ”Paradis Vacanţe de Vis”.

Potrivit consultanţilor ”Paradis Vacanţe de Vis”, şi în acest an, cererea este foarte mare pentru litoralul românesc, fiind deja rezervate 60% dintre locurile pentru sezonul estival. Topul staţiunilor rămâne acelaşi: lider incontestabil este Mamaia, urmată de Eforie Nord şi de Venus.

Aurelian Marin subliniază că voucherele de vacanţă joacă un rol important şi în privinţa investiţiilor hoteliere, al căror nivel a crescut foarte mult.

"Astfel, datorită fluxului mult mai mare de turişti care folosesc aceste vouchere, o serie de hoteluri de 2 stele au fost tranzacţionate iar altele urmează să fie. Unele structuri de cazare vor intra în acest sezon estival gata renovate şi modernizate iar altele vor fi redeschise la începutul sezonului estival 2020. Vom putea vorbi despre mii de camere care vor reintra în circuitul turistic, oferind o calitate mult mai ridicată", spune el.

De asemenea, tot datorită folosirii la scară mare a voucherelor de vacanţă, au crescut vânzările pentru serviciile de masă.

Pentru sezonul estival 2019, o parte dintre rezervări sunt făcute cu vouchere emise anul trecut, deoarece valabilitatea acestora este de un an, timp în care se pot face rezervările.

"Un impact mare al rezervărilor se va resimţi şi în 2020, când mulţi români vor utiliza voucherele emise în acest an", spune Aurelian Marin.

El estimează că în acest an peste 130.000 de turişti îşi vor petrece vacanţa pe litoralul românesc prin Paradis – Vacanţe de vis.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.