Paradis - Vacanţe de Vis, unul din cei mai mari touroperatori dedicaţi litoralului românesc, a mărit, împreună cu compania aeriană parteneră Blue Air, frecvenţa curselor interne care leagă Oradea, Cluj şi Timişoara de Constanţa, primele zboruri urmând a avea loc pe 17 iunie. Compania apreciază că 120.000 de turişti vor cumpăra vacanţe pe litoral prin touroperator, din care 2.500 vor veni la mare cu avionul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest sezon estival, vor fi operate trei zboruri săptămânale dinspre Timişoara şi Cluj şi două zboruri săptămânale dinspre Oradea.

„Cred că în scurt timp din Oradea, Timişoara şi Cluj Napoca vom avea zboruri zilnice către litoral şi, de ce nu, chiar mai multe plecări, în fiecare zi. În pachetele turistice pe care le oferă prin agenţiile de turism, turiştii vor avea parte de aceleaşi servicii precum cele oferite de touroperatori pentru Turcia, Grecia sau Cipru”, a declarat Aurelian Marin, director general al Paradis Vacanţe de Vis.

Serviciile includ bilet de avion, transfer la hotel şi de la hotel şi cazare cu masă.

”Paradis Vacante de Vis a achiziţionat deja de la Blue Air peste 2.500 de bilete pentru rutele Oradea – Constanţa, Timişoara – Constanţa şi Cluj Napoca - Constanţa pentru sezonul estival din acest an”, anunţă compania.

Touroperatorul îşi propune să aducă minimum 2.500 de turişti la mare cu avionul.

„Statisticile oficiale arată circa 1 milion de turişti la mare, anual. Paradis îşi propune 120.000 în 2018. Aşadar, minimum 10% din acest număr. Oradea, Timişoara şi Cluj Napoca sunt foarte importante pentru noi. Facem vânzări foarte mari în aceste oraşe”, arată Aurelian Marin, precizând că biletele turistice sunt mai ieftine, cu biletul de avion inclus, decât dacă turiştii achiziţionează separat biletul de avion.

El subliniază totodată că plaja s-a lărgit de la Mamaia la Eforie Nord şi urmează etapa a doua, de la Eforie Sud până la Vama Veche.

Agenţia “Paradis Vacanţe de Vis” a adus anul trecut 6.000 de turişti străini pe litoral.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.