Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, care reuneşte branduri ca Zara şi Oysho, şi-a mutat sediul din Bucureşti în clădirea Globalworth Tower, a doua cea mai înaltă din România, deţinută de compania de investiţii imobiliare Globalworth, fondat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a anunţat luni compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inditex a închiriat în clădirea situată pe bulevardul Barbu Văcărescu un spaţiu cu o suprafaţă de 1.500 de metri patrati, potrivit comunicatului.

”Noul birou Inditex, situat la etajul 9 al clădirii, în care vor lucra aproximativ 100 de angajaţi, găzduieşte atât echipele care fac parte din structura fixă a companiei, departamente precum HR, Financiar şi Contabilitate, IT sau Servicii Generale, cât şi echipele responsabile de brandurile prezente pe piaţa din România”, se arată în comunicat.

Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire din România, după SkyTower, controlată de grupul austriac Raiffeisen Property International. Portofoliul Globalworth cuprinde investiţii imobiliare situate în România cu o valoare estimată la 983,3 de milioane de euro în 31 martie.

Profitul net al Inditex, la nivel global, a crescut cu 10% în anul fiscal 2016, la 3,16 miliarde de euro, susţinut de ofertele multi-brand din magazinele tradiţionale şi cele online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.