Premierul Ludovic Orban a anunţat joi că Guvernul va aloca încă 25 milioane de lei, din Fondul de rezervă al Executivului, pentru realizarea Aeroportului Internaţional Braşov - Ghimbav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În judeţul Braşov printre proiectele pe care le analizăm se află şi Aeroportul Braşov, o investiţie extrem de importantă pentru dezvoltarea judeţului Broaşov şi a judeţelor din vecinătate. Lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut. Progresul este evident faţă de vizita anterioară. Aeroportul este finanţat de consiliul judeţean, de primărie şi, evident, şi de Guvern”, a afirmat Ludovic Orban joi la vizită pe şantierul Aeroportului Internaţional Braşov - Ghimbav.

Şeful Executivului a adăugat că „„în plus faţă de cele 50 de milioane alocate prin legea bugetului de stat pentru acest obiectiv de investiţii, Executivul va mai aloca în cursul acestui an încă 25 de milioane din Fondul de rezervă al Guvernului”.

„De asemenea, şi anul viitor vom veni cu sumele necesare în completarea resurselor de care dispun autorităţile locale, astfel încât să fim siguri că această investiţie este finalizată cât mai repede", a conchis Orban.


Premierul efectuează joi o vizită în judeţul Braşov alături de ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, ministrul Dezvoltării Ion Ştefan şi ministrul Transporturilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.