Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, îşi extinde portofoliul de produse şi lansează pe piaţa locală noul iaurt grecesc Stragghisto, în urma unei investiţii de peste 20 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stragghisto, o reţetă tradiţională a iaurtului grecesc, este disponibil în trei variante: 0%, 2% şi 10%.

“Odată cu această nouă linie de producţie, ne îmbogăţim portofoliul de produse şi livrăm consumatorilor Stragghisto, un produs complet nou şi autentic, realizat conform unei reţete tradiţionale, din inima Greciei. Suntem încântaţi să anunţăm disponibilitatea lui pe piaţa din România şi îl dedicăm tuturor iubitorilor de produse lactate de calitate”, a declarat director comercial Olympus România, Athanasios Giannousis.

Iaurtul este destinat în totalitate consumului intern şi este distribuit în majoritatea marilor lanţuri de magazine din toată ţara.

În perioada 1999-2018, investiţia totală a grupului Olympus în România s-a ridicat la 130 de milioane de euro.

Grupul de firme, deţinut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, şi operează în 43 de ţări.

În prezent, Olympus deţine cinci unităţi de producţie în trei ţări (Grecia, România şi Bulgaria), care produc lactate şi sucuri naturale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.