Oil Terminal Constanţa, operatorul terminalului petrolier la Marea Neagră, vrea să contracteze un credit de investiţii pe termen lung în valoare de 26,77 milioane lei (5,9 milioane euro) pentru finanţarea unor investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Subiectul se află pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor, ce va avea loc în 19 iunie.

”Aprobarea contractarii unui credit de investiţii pe termen lung în valoare de 26.770.050 lei pentru finanţarea obiectivelor de investiţii Pozare supraterană fascicul conducte ţiţei Secţia Platformă Port – S.P. Sud şi Modernizare rezervor R34/S”, arată convocatorul transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania Oil Terminal Constanţa (simbol bursier OIL) este controlată de Ministerul Energiei, care deţine 59,62% din acţiuni, şi are aproape 1.000 de angajaţi.

Oil Terminal a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 160,5 milioane lei, în urcare cu 16% faţă de anul anterior şi un profit net de 17 milioane lei.

Societatea Oil Terminal, care operează cel mai mare terminal petrolier al României la Marea Neagră, este listată la Bursa de Valori Bucureşti şi are o valoare de piaţă de 105,4 milioane lei (23,2 milioane euro). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.