O echipă a Fondului Monetar Internaţional (FMI), condusă de sud-coreeanul Jaewoo Lee, a început o vizită de două săptămâni în România, pentru a face o analiză a economiei româneşti, a anunţat, luni, FMI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, o echipă a FMI condusă de Jaewoo Lee a început o vizită de două săptămâni în Bucureşti pentru a efectua analiza anuală a economiei româneşti, cunoscută sub denumirea de consultare pe Articolul IV”, a spus reprezentantul FMI în România şi Bulgaria, Alejandro Hajdenberg.

Echipa va discuta cele mai noi evoluţii economice şi politice cu autorităţile din România. Reprezentanţii FMI vor avea întâlniri cu oficiali din Ministerul Finanţelor, Banca Centrală şi alte instituţii ale statului.

În plus, ei vor avea întâlniri şi cu reprezentanţi ai sectorului privat şi cu organzaţii non-guvernamentale.

Echipa îşi va prezenta concluziile la finalul vizitei, în 7 iunie, şi este aşteptată să organizeze atunci o conferinţă de presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.