Netflix a postat mai multe anunţuri de angajare pentru posturi care să contribuie la dezvoltarea jocurilor AAA, anunţuri care oferă, pentru prima oară, informaţii despre planurile companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania americană vrea să angajeze un director pentru dezvoltarea unui „nou joc AAA” - clasificare folosită pentru jocurile importante, cu buget mare, dezvoltate de obicei de marile studiouri.

Deşi există încă multe necunoscute legate de planurile companiei în ceea ce priveşte jocurile, conform experienţei cerute în cadrul anunţului, este vorba de un shooter la prima sau a treia persoană, care evoluează în timp.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Candidaţii trebuie aibă cunoştinţe despre Unreal Engine, care cel mai probabil va sta la baza viitorului joc. De asemenea, aceştia trebuie să aibă în vedere atât activităţile individuale, cât şi cele de multiplayer.

În cadrul anunţului se specifică foarte clar faptul că viitorul director nu va fi constrâns în dezvoltarea jocului de limitări privind proiectarea sau monetizarea acestuia.

Asta ar putea însemna că, la fel ca jocurile casual disponibile în prezent, şi viitoarele jocuri AAA ar putea fi oferite gratuit abonaţilor.

Un alt anunţ de angajare vizează un inginer software principal care să contribuie la dezvoltarea unui RPG la persoana a treia.

Din câte se pare, dezvoltarea viitoarelor jocuri va avea loc în noul studio al companiei, din Helsinki, unde Netflix încearcă să aducă mai mulţi oameni cu experienţă, precum Marko Lastikka, care a lucrat pentru Zynga şi va conduce noul studio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.