Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă, miercuri, că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor la o nouă parcare la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pe o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti continuă procesul de modernizare a infrastructurii şi anunţă că miercuri, 8 mai 2024, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de construcţie a unei noi parcări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti”m, a transmis, miercuri, CNAB.

Sursa citată a precizat că investiţia vizează lucrări de amploare pe o suprafaţă de 20.265 mp, pentru realizarea unei parcări moderne pentru pasagerii aeroportului.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Termenul de execuţie este de 6 luni de la data începerii lucrărilor şi prevede realizarea a 662 de noi locuri de parcare, din care 66 vor avea infrastructura necesară pentru montarea dispozitivelor de încărcare electrică a maşinilor.

Contractul, în valoare de 14.894.588,71 lei (fără TVA), a fost adjudecat de asocierea SSAB AG – BEMEL AG – SSAB INTERNATIONAL ELECTRIC.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă, de asemenea, că a iniţiat deja demersurile pentru construirea altor parcări, prin care să se amenajeze 1.600 de noi locuri de parcare, dar şi pentru modernizarea şi consolidarea parcării etajate Sosiri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.