Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium, a început lucrările de construcţie la ansamblul Nordis Braşov de cinci stele, având o investiţie estimată la 26,4 milioane euro şi care urmează să fie predat la sfârşitul anului 2023. Nodis Braşov va avea 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium, a început lucrările de construcţie la ansamblul Nordis Braşov 5*****, având o investiţie estimată la 26,4 milioane euro şi termenul de predare la sfârşitul anului 2023.  Ansamblul Nordis Braşov este dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătraţi şi este format din cinci corpuri independente cu regim mic de înălţime, ce vor dispune de 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale”, informează compania.

Ansamblul va beneficia de o piscină infinity, SPA de 900 m, sală de fitness, sală de cinema, bibliotecă, 3 săli de conferinţă, restaurante tradiţionale şi de fine-dining, pistă de alergare şi staţie de încărcare pentru maşini electrice, servicii de valet parking, curăţenie şi room service.

Preţurile de achiziţie (fără TVA) pornesc de la 91.000 euro pentru un studio şi pot depăşi 595.000 euro pentru apartamente cu 4 camere.

Peste 50% din unităţile din corpurile hoteliere Nordis Braşov au fost achiziţionate deja în faza precontractuală.   

„Ne bucurăm că începe să prindă contur acest proiect ambiţios ce va ridica standardele de lux şi confort la nivelul celor internaţionale în cel mai vizitat oraş montan din România. Ne-am propus să aducem la Braşov şi Sinaia acelaşi concept exclusivist de la Nordis Mamaia pentru a oferi turiştilor servicii premium, atât la mare, cât şi la munte. Am ales un teren care va oferi o privelişte extraordinară, cu un grad mare de înclinare, iar un astfel de teren dificil a presupus analize, studii geotehnice şi proiectare specială, de durată. Am ales să lucrăm pe partea de proiectare, sprijinire maluri şi execuţie de fundaţii speciale cu Saidel Engineering şi Zublin Romania, lideri ai pieţei de profil din România. Totodată, observăm un grad ridicat de interes din partea investitorilor noştri, având în acest moment semnate aproximativ 50% din promisiunile pentru camerele de hotel, majoritatea cu plată pe stadii de execuţie. Estimăm că gradul de ocupare al hotelului va fi unul excelent, mai ales că ansamblul este situat la 15 minute de Aeroportul Braşov care va fi deschis până la finalul anului 2022”, a declarat Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.  

Ansamblul beneficiază de finisaje de cea mai înaltă calitate şi servicii premium precum: piscină infinity, SPA de 900m, sală de fitness, cinema room, bibliotecă, 3 săli de conferinţă, restaurante tradiţionale şi de fine-dining, pistă de alergare şi staţie de încărcare pentru maşini electrice, servicii de valet parking, curăţenie şi room service.

”Ne dorim să creăm o experienţă cu totul exclusivistă, de aceea am dedicat timp şi atenţie pentru a definitiva conceptul şi detaliile de design ale ansamblului Nordis Braşov. Fiecare element este gândit astfel încât să se ridice la cele mai înalte standarde ale ospitalităţii. În acest sens ne-am consultat cu Horwath HTL, lider global în evaluare şi consultanţă hotelieră, care ne-a oferit recomandări extrem de utile referitoare la constructia si operarea hotelului Nordis Braşov. Conform Horwath HTL, doar zona hotelieră a ansamblului Nordis Braşov va avea o valoare de piaţă estimată la peste 40 de milioane de euro, după deschiderea de la finalului anului 2023”, a precizat Daniel Penciuc, partener Nordis Group.

Nordis Brasov oferă investitorilor interesaţi posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis similare din Mamaia sau Sinaia.

Preţurile de achiziţie (fără TVA) pentru unităţile hoteliere pornesc de la 91.000 euro pentru un studio şi ajung la 240.100 euro pentru două camere şi 480.100 euro pentru trei camere.

Compania Nordis Group, prin divizia Nordis Hotels, se va ocupa integral de operarea hotelului pentru investitori, având beneficiul unei investiţii sigure şi profitabile pe termen lung.

Mai mult, fiecare proprietar are beneficiul unei vacanţe de 7 zile în fiecare an în unitatea pe care o deţine, bucurându-se de confortul şi calitatea oferite de un hotel de 5 stele.

În ceea ce priveşte zona rezidenţială, preţul pentru un apartament cu două camere începe de la 273.000 euro. Costul unui apartament de trei camere porneşte de la  321.000 euro, iar pentru patru camere – de la 595.000 euro.

Nordis Group este un grup de companii fondat, în 2008, în România, cu capital 100% românesc şi specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entităţi: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management. În prezent, Nordis Group are 4 şantiere în lucru pentru ansamblurile hoteliere şi rezidenţiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia şi Nordis Braşov, precum şi pentru imobilul rezidenţial Nordis View, din Bucureşti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.