Nintendo a prezentat două titluri noi din populara serie Pokemon, care vor ajunge pe propriile console de jocuri anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noile jocuri plasate în universul cu pokemoni se vor numi Pokémon Sword şi Pokémon Shield şi vor fi disponibile pe Switch, consola proprie a celor de la Nintendo.

Acestea vor fi lansate pe piaţă spre finalul anului, probabil la timp pentru a prinde sezonul sărbătorilor de iarnă, care poate ajuta atât vânzările jocurilor, cât şi vânzările de console.

În afara unei scurte prezentări video, producătorul a oferit un număr limitat de informaţii despre noile jocuri, care vor viza atât jucătorii veterani, cât şi pe cei lipsiţi de experienţa în vânarea pokemonilor.

În primul rând, cele două jocuri noi vor aduce o schimbare de perspectivă de la jocurile optimizate pentru ecranul telefoanelor, la planul orizontal, obişnuit pentru jocurile de console şi PC.

În al doilea rând, în ceea ce priveşte conţinutul nou, jucătorii vor explora o nouă regiune, numită Galar, şi vor avea acces de la începutul jocului la trei pokemoni noi: Grookee, Scorbunny şi Sobble.

Ultimul titlu din serie a fost Pokémon: Let’s Go, lansat anul trecut. Acesta combina elemente tradiţionale jocurilor Role Play cu structura binecunoscută a celebrului Pokemon Go.

Pokemon Go este în continuare unul dintre cele mai populare jocuri de smartphone, ocupând locul doi în Google Play Store, magazinul de aplicaţii pentru Android.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.