Compania de leasing operaţional şi închirieri auto SIXT New Kopel, controlată de holdingul israelian Shlomo, a anunţat marţi că a obţinut în primele şase luni din acest an o cifră de afaceri de 14 milioane euro. Afacerile sunt în scădere cu 6,7% faţă de cele anunţate pentru aceeaşi perioadă din 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru primele şase luni ale anului trecut, grupul a anunţat afaceri de 15 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de perioada similară din 2015.

Pentru acest an, compania estimează o cifră de afaceri de 30 milioane de euro.

”SIXT New Kopel a înregistrat o cifră de afaceri de 14 milioane de euro în prima jumătate a anului şi estimează o închidere a anului 2017 cu 30 de milioane de euro. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat, în primele şase luni ale anului, la valoarea de 6,5 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de perioada similară a anului trecut”, se arată în omunicat.

În 2017, flota SIXT New Kopel Operational Leasing şi a SIXT Rent a Car a atins 4.000 de autovehicule, iar o creştere de 15% este aşteptată până la finalul anului.

”Prima jumătate de an a fost o perioadă deosebit de favorabilă atât pentru SIXT SH, divizia de maşini second-hand multi marcă a grupului, cât şi pentru Union Motors, dealer autorizat de maşini noi marcă Opel. Ambele divizii au însemnat 500 de maşini noi şi second-hand vândute”, se arată în comunicat.

Activitatea din cadrul service-ului Union Motors a crescut cu 15%, cu o medie zilnică de 80 – 100 de maşini Dacia, Renault, Opel şi multi-marcă aflate în service. 

Pe piata locală New Kopel Group deţine dealerul Opel Union Motors şi firma de rent-a-car şi leasing operaţional Sixt New Kopel, dar şi divizia de maşini second-hand Sixt New Kopel SH.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.