Abonaţii Netflix care folosesc jocurile oferite de platforma de streaming pot acum să-şi aleagă pseudonime, care deschid drumul unei noi serii de facilităţi, inclusiv sociale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix a lansat opţiunea creării pseudonimelor pentru utilizatorii care joacă unul sau mai multe titluri oferite de platformă exclusiv abonaţilor. Noua funcţie permite acestora creare unei identităţi special pentru jocuri.

Pseudonimele în cazul Netflix sunt indicatoare unice prin care utilizatorii se pot descoperi în cadrul platformei, pot vedea ce scoruri au obţinut, se pot împrieteni şi pot juca diverse jocuri împreună.

Aceleaşi pseudonime vor putea fi folosite pentru a invita prietenii la un joc şi pentru a afişa un status care să arate când cineva este online şi disponibil pentru a se juca. Planurile complete ale Netflix privind această facilitate nu sunt foarte bine cunoscute, întrucât compania a ales până acum să nu comunice pe acest subiect.

Pseudonimele sunt disponibile atât pe Android, cât şi pe iOS, însă, pentru început, modul în care acestea pot fi create este bizar de diferit.

Pe Android, operaţiunea este simplă. În secţiunea dedicată jocurilor există un banner care încurajează utilizatorii să-şi creeze pseudonimul.

De cealaltă parte, pe iOS nu există nicio opţiune vizibilă în acest sens. Doar dacă instalează şi deschid jocurile Rival Pirates şi Lucky Luna utilizatorilor le va apărea opţiunea creării unui pseudonim.

După crearea pseudonimelor, acestea pot fi folosite doar în cadrul a trei jocuri - Rival Pirates, Lucky Luna şi Dominoes Cafe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.