Netflix intenţionează să-şi reducă cheltuielile cu 300 de milioane de dolari în acest an, potrivit publicaţiei Wall Street Journal, care citează persoane care cunosc această problemă, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderii companiei i-au îndemnat pe angajaţi să fie judicioşi cu cheltuielile lor, inclusiv în ceea ce priveşte angajările, dar au spus că nu va exista nicio îngheţare a angajărilor sau concedieri suplimentare, potrivit articolului.

Netflix a refuzat să comenteze.

Acţiunile companiei au scăzut cu aproape 2% în urma informaţiilor.

Luna trecută, Netflix a depăşit estimările pentru primul trimestru, dar a oferit o prognoză sub aşteptările analiştilor, demonstrând provocările cu care se confruntă în căutarea creşterii.

Compania a declarat că a amânat o lansare mai largă a unui plan de combatere a partajării neautorizate a parolelor în trimestrul al doilea, pentru a aduce îmbunătăţiri.

Pe măsură ce pionierul streamingului video se confruntă cu semne de saturaţie a pieţei, explorează noi modalităţi de a câştiga bani, cum ar fi reprimarea partajării parolelor şi un nou serviciu susţinut de reclame.

De asemenea, Netflix a concediat în iunie 300 de angajaţi, sau aproximativ 4% din forţa de muncă, în a doua rundă de reduceri de locuri de muncă menite să reducă costurile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.