Dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle a anunţat, luni, că prima etapă din procesul de modernizare al Aurora Shopping Mall din Buzău se încheie, oficial, în 8 august, o investiţie de 16 milioane euro, odată cu inaugurarea extensiei şi transformarea în Shopping City Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Odată cu inaugurarea extensiei, alte peste 120 de noi locuri de muncă vor fi create, prin intermediul magazinelor ce se vor deschide, potrivit companiei. Noul centru comercial va însuma o suprafaţă totală de aproximativ 23.900 de metri pătraţi, iar investiţia în modernizare şi extindere se ridică la peste 16 milioane de euro.

Mall-ul va avea noi branduri, dintre care 20 în exclusivitate pentru Buzău, pe o suprafaţă suplimentară de aproximativ 6000 de metri pătraţi. La finalizarea lucrărilor din acest spaţiu, vizitatorii vor regăsi în continuare hipermarketul dar, cu preponderenţă, magazine specializate pe zona de servicii: telefonie mobilă, servicii bancare, magazine de bijuterii şi o mică parte dintre magazinele de fashion.

Zona de food va fi şi ea remodelată, pentru a reuni noi opţiuni culinare, în timp ce lucrările la cel mai mare multiplex din regiune se vor finaliza anul viitor. De altfel, întreg procesul de renovare va fi încheiat până la jumătatea anului 2020, potrivit companiei.

Printre cele mai importante branduri ce vor fi prezente, în exclusivitate în oraş începând cu data de 8 august, în noul Shopping City Buzău se regăsesc: New Yorker, Altex, Penti, Benvenuti, Mat Fashion, Cărtureşti, Secuiana, Tezyo, Various Brands, Marrionaud, Office Shoes, CCC, Intersport, Cador şi Tabac Xpress.

Pe măsură ce şi restul etapelor de modernizare se vor finaliza, acestora li se vor adăuga Sinsay, BSB, Tutti Cafe şi Bigotti. Primele operaţiuni în cadrul centrului au debutat în octombrie 2018, iar şantierul a primit aportul a peste 400 de oameni, dintre care 30% forţă de muncă locală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.