Nava fluvială MS Diana are programate pentru acest an 20 de croaziere dunărene internaţionale, iar armatorul Marius Crivţonencu estimează 2.000 de pasageri pe traseele către Serbia şi Croaţia. Acesta anunţă că, pentru croaziera Orşova-Belgrad din 20-24 octombrie, copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru cei care planifică o vacanţă de toamnă în familie şi se întreabă unde pot călători cu copiii, MS Diana oferă soluţia perfectă: o croazieră de 4 nopţi pe Dunăre, în Serbia. Croaziera reprezintă un cadou pentru copiii sub 12 ani, pentru care părinţii nu vor plăti nimic. De asemenea, şi cei mari vor avea parte de surprize plăcute, precum discounturi şi alte mici cadouri. Este vacanţa ideală pentru familii, deoarece toată lumea poate găsi ceva distractiv de făcut la bord sau în excursiile de la ţărm. Croaziera va avea loc în perioada 20 – 24 octombrie, pe itinerarul Orşova - Donji Milanovac - Veliko Gradište – Belgrad”, anunţă armatorul.

Pasagerii vor face plajă la Lacul de Argint, vor vizita încântătoarea metropolă Belgrad, vor admira Veliko Gradište, un orăşel tradiţional, cu multe grădini cu flori şi terase cochete, vor pătrunde în tainele misterioasei cetăţi Golubac, recent restaurate, şi se vor bucura de mâncare bună. De asemenea, vor putea admira priveliştile magnifice de pe puntea superioară a NAVEI MS Diana, de la Cazane până la Belgrad.

Începând din acest an, şi turiştii români au acces la croaziere dunărene internaţionale, operate cu o navă românească – nava fluvială de croazieră MS Diana. Prima croazieră a debutat pe 5 mai, pe traseul Orşova - Veliko Gradište – Belgrad. Pentru 2022 sunt programate 20 de croaziere, cu durata cuprinsă între 5 şi 8 zile (respectiv de 4, 6 şi 7 nopţi), în perioada mai – octombrie.

Croazierele operate de către nava MS Diana pornesc din portul Orşova şi au ca destinaţii porturile Veliko Gradişte - Belgrad - Novi Sad (Serbia) şi Vukovar (Croaţia), iar tarifele sunt cuprinse între 550 şi 990 de euro de persoană. Tarifele includ toate mesele, excursii cu ghizi locali, vorbitori de limba română, precum şi servicii exclusiviste la bord.

Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România, care a venit la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei braţe de vărsare în Marea Neagră şi Fluviul Dunărea. Anul trecut, peste 2.000 de turişti români şi străini s-au bucurat de vacanţe de vis la bordul MS Diana, de unde au putut admira frumuseţile Deltei Dunării, dar şi atracţiile cultural-istorice din Ucraina (Izmail, Cetatea Alba, Valcov şi Odesa).

”Croazierele MS Diana, operate între Orşova şi Belgrad, Novi Sad respectiv Vukovar, s-au bucurat deja de un mare succes, de la debutul lor, pe 5 mai. Într-o perioadă dificilă, într-un domeniu grav afectat, am decis să facem un pas în faţă în industria turismului şi să oferim o nouă şansă românilor şi turiştilor din lumea întreagă să descopere Dunărea în toată splendoarea ei. Aceasta este prima croazieră internaţională spre vest, operată din ţara noastră, în special pentru turiştii români, iar anul viitor intenţionăm să continuăm parcursul pe Dunăre către alte capitale europene. Estimarea mea pentru acest an este de circa 2.000 pasageri. Am avut toate categoriile de turişti, pornind de la familii, grupuri de prieteni sau seniori, până la evenimente organizate de corporaţii sau nunţi. Pentru anul următor, dorim să colaborăm mult mai mult cu agenţiile de turism. În afara turiştilor români, am avut în acest an şi turişti străini, din Anglia, Germania, Franţa, Belgia şi SUA, inclusiv din ţările arabe”, subliniază Marius Crivţonencu, armatorul navei MS Diana.

MS Diana este dotată cu 40 de camere, single, duble şi tip apartament, care pot găzdui până la 80 de pasageri. Fiecare cameră sau apartament are câte o denumire specifică unei localităţi din Delta Dunării.

”Cabinele sunt dotate cu aer condiţionat, toaletă şi duş, TV satelit şi prize de alimentare (220v). Restaurantul este situat la deck-ul inferior, în timp ce Lounge Bar-ul se află la cel superior, având o zonă de bar, cu fotolii, canapele de relaxare şi ferestre mari care permit admirarea peisajului în timpul croazierei”, arată acesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.