Ucraina lucrează la obţinerea unora dintre bunurile confiscate ale Rusiei, a declarat luni ministrul de Finanţe Serghei Marcenko, în timpul unui teleton de informare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu aş dori să dezvălui detalii în acest moment, dar o astfel de muncă este în desfăşurare. La sancţiuni ne-am alăturat şi noi. Lucrăm cu bănci de investiţii de top. Deja cele mai importante bănci, în special Goldman Sachs, Deutsche Bank, JPMorgan şi alte bănci, au oprit efectiv operaţiunile în Rusia, se retrag din active, iar acest lucru este destul de dureros pentru economia agresorului”, a spus el.

Anton Geraşcenko, consilier oficial şi fost ministru adjunct la Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei, a declarat că valoarea totală a bunurilor sechestrate este echivalentă cu 415 miliarde de dolari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.