Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă, marţi seară, că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pe primii 28 de kilometri din A 7 - Secţiunea din Muntenia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost emis Ordinul de Începere pentru construirea primilor 28,35 de kilometri ai A7 (secţiunea din Muntenia)! Lotul 2 (Mizil -Pietroasele) al secţiunii de Autostradă Ploieşti-Buzău va intra în execuţie în mai puţin de o lună (11 august 2022)”, anunţă, marţi seară, Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook.  

Ministrul a precizat că Asocierea româno-bulgară SC CONI SRL-TRACE GROUP HOLD are la dispoziţie 20 de luni şi peste 1,24 de miliarde de lei (fără TVA) pentru a construi acest lot, care include 20 de poduri. 

Potrivit lui Grindeanu, Lotul Mizil-Pietroasele este primul din cele 13 loturi ale A7 (Autostrada Moldova) care vor fi construite între Ploieşti şi Paşcani (320 km) prin finanţare asigurată din PNRR. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.