Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă, marţi seară, că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pe primii 28 de kilometri din A 7 - Secţiunea din Muntenia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost emis Ordinul de Începere pentru construirea primilor 28,35 de kilometri ai A7 (secţiunea din Muntenia)! Lotul 2 (Mizil -Pietroasele) al secţiunii de Autostradă Ploieşti-Buzău va intra în execuţie în mai puţin de o lună (11 august 2022)”, anunţă, marţi seară, Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook.  

Ministrul a precizat că Asocierea româno-bulgară SC CONI SRL-TRACE GROUP HOLD are la dispoziţie 20 de luni şi peste 1,24 de miliarde de lei (fără TVA) pentru a construi acest lot, care include 20 de poduri. 

Potrivit lui Grindeanu, Lotul Mizil-Pietroasele este primul din cele 13 loturi ale A7 (Autostrada Moldova) care vor fi construite între Ploieşti şi Paşcani (320 km) prin finanţare asigurată din PNRR. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.