Ministrul Energiei Sebastian Burduja a anunţat că prima şedinţa a grupului de lucru pentru CEO Oltenia, iar scopul acestui grup este de a identifica soluţii şi de a colecta datele pentru planul de restructurare şi calendarul de implementare a măsurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aşa cum am promis săptămâna trecută, am început constituirea grupului de lucru pentru CEO. Scopul este să identificăm soluţiile şi să colectăm toate datele pentru planul de restructurare şi calendarul de implementare a măsurilor. Prima şedinţă de lucru va avea loc săptămâna viitoare. Cei care doresc să contribuie cu soluţii sunt rugaţi să ne scrie la office.cabinet@energie.gov.ro. Aşa cum am spus la Rovinari, sunt dispus să fac, împreună cu echipa Ministerului Energiei, tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a susţine continuitatea şi dezvoltarea activităţii CEO”, a scris Sebastian Burduja, joi pe Facebook.

„Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiţie”, a adăugat ministrul Energiei.

„Am văzut la faţa locului condiţiile de lucru, dar şi potenţialul CEO: profesionişti adevăraţi, oameni muncitori, cu dragoste de România. Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuşi împreună”, a completat Burduja.

Liberalul a mai precizat că a încept să lucreze la un set de soluţii pentru deblocarea investiţiilor în hidrocentrale, unele aflate de peste cinci ani la peste 90% grad de finalizare, împreună cu experţi jurişti.

„Avem toată disponibilitatea de a respecta standardele reale de mediu, fără a pune în pericol securitatea energetică a României. Aceasta este nenegociabilă. Ţinem aproape”, a conchis Burduja.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.