Fiecare minister trebuie să facă un audit, pentru a vedea dacă aparatul este supradimensionat şi, în funcţie de rezultatul auditului, se vor căuta şi soluţiile, a declarat, sâmbătă, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, care a precizat că la instituţia pe care o conduce reorganizarea va apărea în curând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom vedea. Avem 16 ministere din 24, câte erau înainte. Fiecare minister trebuie să facă un audit, să vadă ce se întâmplă în interior, să vadă dacă aparatul este supradimensionat, o analiză cum îşi face fiecare treaba. Vom vedea care este rezultatul acestei analize după ce o vom face”, a spus ministrul Florin Cîţu, la postul de televiziune Antena 3, întrebat dacă vor exista disponibilizări.

El a subliniat că termenele de finalizare a auditului sunt stabilite de premier, iar în ceea ce priveşte Ministerul de Finanţe, pe care îl conduce, oficialul a precizat că reorganizarea va apărea în curând.

"În funcţie de rezultate vedem şi soluţiile şi concluzia. Cei care sunt neprofesionişti, leneşii, cei promovaţi în funcţii pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Dar asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situaţiei, pentru că au fost populate foarte multe funcţii cu politruci şi asta nu mai poate să continue”, a adăugat Cîţu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.