Prin reorganizarea ANAF au fost eliminate 2.000 de posturi, a anunţat miercuri ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă, care a precizat că actuala guvernare trebuie să informatizeze aparatul public, pentru ca atât sectorul privat, cât şi sectorul public să fie la acelaşi nivel de informatizare, să poată să comunice eficient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Reorganizarea ANAF a eliminat 2.000 de posturi de la ANAF şi, aşa cum aţi văzut, am economisit la cheltuielile de personal 134 de milioane, parcă", a afirmat Cîţu, fiind întrebat câţi angajaţi avea agenţia când a preluat mandatul de ministru şi câţi angajaţi are acum.

El a vorbit şi despre informatizarea sectorului public.

"Această guvernare trebuie să informatizeze aparatul public. Nu ne mai permitem, nu mai avem timp să aşteptăm, sectorul privat este cu mult înaintea noastră şi dacă chiar vrem ca economia să funcţioneze eficient, avem nevoie ca ambele, şi sectorul privat, şi sectorul public, să fie la acelaşi nivel de informatizare, să poată să comunice eficient. Altfel, ne vom lovi de aceeaşi problemă peste viitor. Anul acesta am eliminat cozile şi le-am înlocuit cu click-uri. Anul viitor vom face mai multe", a adăugat el.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.