Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogdan Ivan a anunţat că este relasant apelul de proiecte de cercetare din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Finanţarea maximă acordată pentru un proiect este de maxim 6.000.000 lei. Bugetul total alocat competiţiei este de aproximativ 240.000.000 lei, a adăugat ministrul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cercetarea, investiţia de care Româniai are nevoie! Investind în cercetarea românească, de fapt investim în viitorul României! Recuperarea decalajelor pe care România le înregistrează faţă de media UE şi, în particular, faţă de ţările din regiune în domeniul cercetării-dezvoltării este una dintre priorităţile mandatului meu de ministru”, a svris Bogdan Ivan, vineri pe Facebook.

Astfel, el a anunţat că este relansat apelul de proiecte de cercerare diN PNRR.

„Relansăm apelul de proiecte de cercetare din PNRR, pentru atragerea resursei umane înalt specializate din străinătate, inclusiv cercetători români din diaspora, în activităţi de cercetare, dezvoltare şi inovare desfăşurate în organizaţii de cercetare din România”, a completat ministrul Cercetării.

Social-democratul a mai spus că „finanţarea maximă acordată pentru un proiect este de maxim 6.000.000 lei. Bugetul total alocat competiţiei este de aproximativ 240.000.000 lei”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.