Ministerul Dezvoltării a semnat luni contractul de finanţare pentru consolidarea, reabilitarea şi modernizarea corpului C2 (B), S+P+3E, săli de curs, de la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, arată un comunicat de presă al instituţiei. Valoarea totală a proiectului este de 23.855.619 de lei, iar perioada de implementare este de 5 ani şi 2 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sursa citată mai spune că finanţarea investiţiei este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 10 (Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale), Prioritatea de investiţii 10.1 (Investiţiile în educaţie şi formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare), Obiectivul specific 10.3 (Creşterea relevanţei învăţământului terţiar universitar în relaţie cu piaţa forţei de muncă şi sectoarele economice competitive).
 
Ministerul mai precizează că „valoarea totală a proiectului este de 23.855.619,84 de lei (din care 23.378.507,44 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă acordată de Autoritatea de Management a POR), iar perioada de implementare este de 62 de luni”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.