Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a anunţat luni că a încasat vineri 91,7 milioane euro, reprezentând rambursarea de la Comisia Europeană a sumelor utilizate de la bugetul de stat de către APIA în luna februarie 2020 pentru acordarea schemelor de plăţi directe corespunzătoare anului de cerere 2019, ce se adaugă încasărilor din Fondul European de Garantare Agricolă şi celor din Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală din acest an, suma totală ajungând la 2,08 miliarde de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În data de 3 aprilie, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a încasat în contul deschis în Banca Naţională a României suma de 91,7 milioane euro, reprezentând rambursarea de la  Comisia Europeană din Fondul European de Garantare Agricolă, a sumelor utilizate de la bugetul de stat de către APIA în luna februarie 2020 pentru acordarea schemelor de plăţi directe corespunzătoare anului de cerere 2019", a informat luni ministerul.

Această sumă se adaugă încasărilor din perioada 1 ianuarie 2020-31 martie 2020 din Fondul European de Garantare Agricolă în sumă de 1,64 miliarde euro şi a celor din Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală în sumă de 348,32 milioane euro, încasările de la Comisia Europeană totalizând astfel 2,08 miliarde euro, în cursul anului 2020.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.