Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă că a primit de la alte 10 judeţe deconturi în vederea efectuării plăţilor pentru beneficiarii Programului Tomata, primind cereri pentru 4.388 de beneficiari, în valoare de 66.256.920 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a primit de la alte 10 judeţe deconturi în vederea efectuării plăţilor pentru beneficiarii Programului Tomata. Faţă de săptămâna trecută, numărul cererilor transmise pentru decontare a crescut considerabil, astfel că, s-au primit cereri pentru 4.388 de beneficiari, în valoare de 66.256.920 milioane lei”, anunţă Ministerul Agriculturii.

Cele 10 judeţe care au trimis deconturile la MADR  în vederea efectuării plăţilor sunt: Alba, Argeş, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Mureş, Neamţ, Vâlcea, Vrancea şi Ilfov.

Cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru judeţele: Galaţi (3.551 solicitanţi) şi Ilfov (255 solicitanţi).

Ministrul Petre Daea subliniază că situaţia plăţilor este dinamică, iar pe măsură ce se vor primi dosarele aferente celorlalte judeţe, MADR va achita cererile de plată şi pentru restul legumicultorilor înscrişi în program.

În datele de 4 şi 5 august au plecat primele sume spre beneficiarii programului Tomata, acestea fiind, la acea dată, în valoare de 7.065.030 pentru 476 fermieri din judeţele Arad, Bacău, Călăraşi şi Mehedinţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.