Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţi ai grupului Dacia Renault, discuţiile vizând perspectivele industriei auto în România şi construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul-ministru Mihai Tudose le-a prezentat interlocutorilor câteva măsuri pe care guvernul său le are în vedere pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere, printre care şi cele legate de autostrada Piteşti-Sibiu.

”Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede şi am deblocat deja nişte lucruri”, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, amintind faptul că documentaţia pentru două dintre secţiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

Au mai fost abordate şi măsurile pentru stimularea înnoirii parcului auto şi a cercetării şi inovării în industria auto.

”România este o ţară foarte importantă pentru Renault, iar Dacia este o marcă foarte importantă pentru Grupul Renault România şi vrem ca povestea de succes şi colaborarea noastră să continue”, a declarat Yves Caracatzanis, preşedinte director general al Grupului Renault România.

Din 1999 până în prezent, Renault a investit în România 2,5 mld. de euro şi a creat circa 16.700 locuri de muncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.