În cadrul unui eveniment dedicat seriei Surface şi organizat joi în New York City, Microsoft a prezentat mai multe dispozitive portabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surface Laptop Studio 2 vine după un prim laptop al seriei care costa prea mult faţă de ceea ce oferea şi vine acum cu cipuri şi conexiuni îmbunătăţite.

Păstrând vechiul design, Studio 2 are la bază a 13-a generaţie de cipuri Intel, alături de care există mai multe variante de plăci video Nvidia. Configuraţia maximă poate ajunge la 2TB stocare şi 64GB RAM.

Cu un cititor microSD, două porturi USB-C şi un port USB-A, Surface Laptop Studio 2 va costa de la 2.000 de dolari.

Semnificativ mai ieftin, cu preţuri care încep de la 800 de dolari, va fi Surface Laptop Go 3, un portabil care promite o autonomie de până 15 ore.

Cu un ecran de 12,4 inch, Go 3 nu aduce schimbări de design, ci doar upgrade-uri interne faţă de modelul precedent. Alături de un procesor Intel din a 12-a generaţie, acesta va oferi până la 16GB RAM şi 256GB stocare.

Surface Go 4, la fel ca celelalte două portabile, nu vine cu nimic schimbat din punct de vedere vizual, rezumându-se la mici upgrade-uri de performanţă, precum procesorul Intel N200 şi 8GB RAM, cu 64/128/256GB spaţiu de stocare.

Disponibil din 3 octombrie, Go 4 va costa de la 580 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.