Fără să surprindă neapărat pe cineva, Mark Zuckerberg spune că produsele Meta vor include facilităţi de generare a conţinutului bazate pe inteligenţă artificială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meta nu va sta deoparte în vreme ce multe alte companii, în frunte cu Microsoft şi Google, se grăbesc să lanseze facilităţi care folosesc AI-ul generativ sub forma chatboţilor.

În cadrul unei şedinţe săptămânale cu angajaţii, Zuckerberg a spus că Meta lucrează la instrumente bazate pe inteligenţa artificială generativă care vor viza textul, imaginile şi conţinutul video.

Acestea vor fi implementate în produse precum Messenger, WhatsApp şi Instagram. Deja s-a aflat că Instagram testează un chatbot cu care utilizatorii platformei vor putea conversa.

Spre exemplu, un instrument va putea fi folosit pentru editarea imaginilor şi postarea acestora pe Instagram. Un altul va răspunde la întrebări şi va oferi sfaturi pe Messenger şi WhatsApp.

În aceeaşi şedinţă, la întrebările propriilor angajaţi, Zuckerberg a spus şi că nu este foarte îngrijorat din cauza primei căşti Apple de realitate mixtă. ”În fiecare demonstraţie pe care Apple a făcut-o era o persoană care stătea singură pe o canapea. Asta ar putea fi viziunea viitorului computerelor, dar nu este cea pe care mi-o doresc eu” spune acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.