Avocaţii Meta Platforms investighează folosirea de către directorul operaţional Sheryl Sandberg a resurselor companiei în interes personal, pe parcursul mai multor ani, a relatat vineri Wall Street Journal, citând persoane familiare cu această chestiune, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi angajaţi au fost intervievaţi în cadrul anchetei Meta, compania mamă a Facebook, potrivit WSJ, care a adăugat că ancheta este în desfăşurare cel puţin din toamna trecută.

Meta şi Sandberg nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii ale Reuters.

Printre activităţile analizate se numără munca angajaţilor Meta pentru a sprijini fundaţia lui Sandberg, Lean In, şi pentru scrierea şi promovarea celei de-a doua cărţi, ”Opţiunea B: Înfruntarea adversităţii, construirea rezistenţei şi găsirea bucuriei”, a adăugat raportul.

La începutul lunii iunie, Sandberg, al cărei parteneriat strâns cu directorul general Mark Zuckerberg a impulsionat creşterea celei mai mari reţele de socializare din lume, şi-a anunţat plecarea din companie după 14 ani.

 Directorul pentru dezvoltare, Javier Olivan, urmează să preia funcţia de director de operaţiuni, deşi Zuckerberg a spus că nu intenţionează să înlocuiască rolul lui Sandberg direct în structura existentă a companiei.

Sandberg a spus că va continua să facă parte din consiliul Meta, după ce va părăsi compania în toamnă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.