Un bărbat din judeţul Mehedinţi, suspectat că a sustras cabluri din cupru, ce asigurau semnalizarea şi dirijarea circulaţiei feroviare, a fost reţinut. Anchetatorii au stabilit că a fost pusă în pericol circulaţia feroviară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Feroviare cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, din comuna Şimian, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că, din cercetări, a reieşit că, la începutul lunii mai, bărbatul ar fi sustras mai multe cabluri din cupru, ce asigurau semnalizarea şi dirijarea circulaţiei feroviare din zona Valea Albă, fiind pusă în pericol circulaţia feroviară.

”În urma percheziţiei, au fost identificate şi ridicate mai multe bucăţi de cablu din cupru. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei măsuri de supraveghere.

În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.