MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a anunţat vineri că îşi consolidează poziţia în centrul ţării cu două tranzacţii. Compania a preluat pachetul integral de acţiuni pentru Centrul Medical de diagnostic şi imagistică Tomorad din Sfântu Gheorghe şi 60% din acţiunile Centrului Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, îşi consolidează poziţia în Centrul ţării şi anunţă alte două tranzacţii. Astfel, compania a semnat preluarea pachetului integral de acţiuni pentru Centrul Medical de diagnostic şi imagistică Tomorad din Sfântu Gheorghe şi a pachetului majoritar de 60% de acţiuni a Centrului Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureş”, a anunţat grupul.

Cu o activitate de peste 25 de ani pe piaţa serviciilor medicale private din România, Centrul Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureş este recunoscut la nivel local pentru serviciile de excelenţă în sfera patologiei digestive. Unitatea dispune de un departament performant pentru diagnosticul şi tratamentul modern al afecţiunilor digestive cu risc crescut de morbiditate precum: esofagite, boala ulceroasă, gastrite, ciroze hepatice, pancreatite acute şi cronice, dar şi de un compartiment dedicat diagnosticului şi tratamentului afecţiunilor hepatice şi a leziunilor preneoplazice şi neoplazice.

Spre deosebire de centrul de la Târgu Mureş, Centrul de diagnostic şi imagistică medical de la Sfântu Gheorghe este mai recent intrat pe piaţa de servicii medicale private din România şi este recunoscut pentru serviciile de imagistică medicală, fiind dotat cu un Computer Tomograf performant si o serie de ecografe pentru investigaţii mamare, abdominale, cardiovasculare şi altele. Adiţional zonei de imagistică, Centrul oferă servicii medicale şi pentru alte specialităţi precum: neurologie, nefrologie, ortopedie, cardiologie şi chirurgie vasculară.

“Cele 2 achiziţii reprezintă un pas firesc în extinderea operaţiunilor noastre în Centrul ţării. Suntem deja prezenţi în ambele oraşe cu facilităţi de ambulatoriu şi laborator, iar noile achizitii vor veni în completarea serviciilor existente, reprezentând noi facilităţi atât pentru clienţii noştri corporate, cât şi pentru pacienţii individuali. Ne bucurăm să aducem alături de noi echipe cu notorietate în bresla medicală care vor aduce plus valoare serviciilor noastre la nivel local”, a declarant Dorin Preda, director executiv, MedLife Group.

Odată cu finalizarea celor două tranzacţii anunţate, MedLife va avea în portofoliu 41 de achiziţii, fiind totodată şi operatorul cu cea mai mare expertiză în astfel de proiecte. Potrivit reprezentaţilor companiei, vor urma şi alte tranzacţii până la finalul anului.

Sistemul Medical MedLife operează cea mai extinsă reţea de clinici, laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ″M″.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.