MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a anunţat luni că îşi majorează participaţia de acţiuni în cadrul a două companii din grup, Genesys şi Almina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă creşterea participaţiei de acţiuni în cadrul a două companii din grup, Genesys şi Almina. Astfel, MedLife îşi măreşte cu 10% pachetul de acţiuni în cadrul companiei Genesys, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii medicale din zona de vest a României, ajungând astfel să deţină pachetul de 83%”, anunţă grupul.

Genesys face parte din Sistemul MedLife încă din 2011, când reprezentanţii anunţau preluarea pachetului de 55%. De asemenea, MedLife anunţă preluarea unui pachet de acţiuni de 10% în cadrul companiei Almina, ajungând la o cotă de participaţie de 90%.

În 2017, MedLife a achiziţionat un pachet majoritar de 80% din Almina Trading, companie ce are în componenţă opt centre medicale şi două laboratoare, localizate în judeţele Dâmboviţa şi Ilfov.

Pachetele suplimentare de acţiuni ale grupurilor Genesys şi Almina au fost dobândite de Medlife ca urmare a unui schimb cu pachete de acţiuni proprii MedLife răscumpărate în baza programului de răscumparare de acţiuni ale societăţii în conformitate cu hotărârea adunării generale extraordinare a acţionarilor nr. 2 din 29 septembrie 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.