Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, anunţă finalizarea achiziţiei reţelei Laurus Medical, supraspecializată în proctologie şi tratamentul afecţiunilor sistemului venos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, anunţă finalizarea achiziţiei reţelei Laurus Medical, supraspecializată în proctologie şi tratamentul afecţiunilor sistemului venos. Investiţia va asigura grupului Medicover o consolidare a prezenţei la nivel naţional printr-o reţea de zece clinici cu multiple specialităţi, în linie cu strategia grupului de abordare a domeniului medical din perspectivă multidisciplinară şi marchează intrarea Medicover pe noi pieţe regionale, în oraşe ca Suceava, Bacău, Focşani, Buzău, Deva. Echipa medicală se extinde cu peste 150 de profesionişti, printre cei mai apreciaţi specialişti în domeniu”, anunţă compania.

Clinicile Laurus Medical au tehnologii inovatoare, neinvazive, precum laserul endovenos cu fascicul radial de 360 grade pentru tratamentul hemoroizilor şi al varicelor, tehnologia UGFS (scleroterapie hidată ultrasonic), terapia bazată pe rezonanţă magnetică MBST. Aceste tehnologii, şi nu numai, permit tratarea unui spectru larg de afecţiuni ale sistemului venos, afecţiuni cardiovasculare, gastrice, endocrine, dermatologice.

„Prin această investiţie importantă, ne consolidăm abordarea pluridisciplinară şi vom veni în sprijinul pacienţilor noştri cu tehnologii inovatoare, neinvazive de tratament în supraspecializările flebologie, proctologie. Laurus Medical ne va ajuta în misiunea noastră de a îmbunătăţi vieţile oamenilor prin servicii medicale la cele mai înalte standarde”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Medicover România are o reţea de 26 de clinici în Bucureşti şi în ţară, patru spitale generaliste: în Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea şi Craiova, 28 de cabinete on-site şi peste 250 de unităţi medicale partenere.  

Medicover România face parte din Medicover, companie internaţională de servicii medicale şi de diagnostic, înfiinţată în 1995. Medicover operează o reţea extinsă de clinici, spitale, facilităţi de îngrijire specializată şi laboratoare. Pieţele principale ale Medicover sunt Polonia şi Germania. În 2021, Medicover a avut venituri de 1,377 miliarde de euro şi peste 38.000 de angajaţi.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.